Therapie

Als we voor de eerste keer afspraken, dan ben ik er voor jou, zodat jij jouw verhaal kunt vertellen. Ik luister actief naar je en stel vragen. Want ik wil graag precies weten wat er speelt, het draait ten slotte om jou. Ik wil dan ook graag van je weten wat je wilt veranderen of bereiken. Zodat ik je kan vertellen hoe ik je kan helpen en wat we samen kunnen bereiken.

Beproefde methoden en technieken
Ik kijk vooral naar jou. Wat heb jij nodig. Mijn wens is dan ook om je handvatten te geven om je probleem zelf op te lossen. Niet alleen voor waar je nu mee zit, maar ook voor later. Daarbij maak ik gebruik van beproefde methoden en technieken.

Het helpt als je de klacht een naam kan geven. Daarom heb ik hieronder de klachten op een rijtje gezet.

Relatietherapie
Ik kan jullie helpen om op een vrije en open manier de belangrijkste problemen oplossen. Maak nu een afspraak bij Relatietherapie Wageningen.

Angstklachten
Angsten en paniekaanvallen zijn goed te behandelen. Het is hierbij wel belangrijk om de oorsprong van de gedachten die je angst veroorzaken te achterhalen.

Burnout therapie en behandeling
Leer je grenzen kennen en stellen, maar vooral leer weer ontspannen met burnout therapie.

Hulp bij stress, gespannenheid en overspannenheid
Ben je vaak gestrest? Vertel mij jouw verhaal, want ik je helpen met een korte behandeling. Langdurige stress is niet goed voor je gezondheid.

Behandeling van depressie en somberheidsklachten
Als je depressief bent ziet de wereld er anders uit. Ik kan je helpen bij het herkennen van de symptomen van een depressie en wat je eraan kan doen.

Traumaverwerking
Ik help je bij het geven van een plekje van je trauma.

Verlies en rouwverwerking
Lukt het je niet om vorm te geven aan je verlies en te rouwen? Loop je vast? Ik kan je helpen. Neem contact met mij op zodat je mij jouw verhaal kunt vertellen.

Werk aan je onzekerheid en zelfvertrouwen
Ik kan je met therapie goed helpen bij het versterken van je zelfvertrouwen en daarmee bij het aanpakken en aangaan van de moeilijke dingen in het leven, zoals je onzekerheid.

Zingeving
Als therapeut kan ik je goed helpen om de juiste richting in je leven te kiezen door samen met jou de verschillende vragen te beantwoorden. Wat is mijn doel in het leven? Ben ik gelukkig met wat ik nu, op dit moment doe? Wat geeft mij echt voldoening?

Neem contact op
Bel mij of vul het contactformulier in als je vragen hebt of als je meteen een afspraak wilt maken. Wat je vraag, klacht of probleem ook is, ik help je graag in mijn praktijk in Wageningen.