Over Marchien

Ik doe niets liever dan mijn levenskennis, kunde en ervaringen gebruiken om je te kunnen helpen.

Contact met jou
Tijdens mijn studies en eigen ervaringen viel het me op hoe hulpverlening van een starre eigen waarheid uit kan gaan. Waardoor het contact met de client voorwaardelijk of ongelijkwaardig kan zijn.

Voor sommigen is het misschien fijn om ‘ te horen hoe het zit’ , maar de meesten van ons willen vooral hulp om zichzelf te leren kennen en begrijpen en beter voor zichzelf te leren zorgen, beter met het leven om te leren gaan.

De meesten van ons willen gewoon iemand die liefdevol, betrokken en met kennis van zaken mee kan kijken, iemand die zorgt dat het veilig is en weet waar je bij kan schijnen.

Therapeut Wageningen: klein en persoonlijk
Ik heb er bewust voor gekozen om mijn praktijk klein en persoonlijk te houden. Door niet teveel cliënten tegelijk te behandelen kan ik je net dat beetje extra geven.

Daarnaast heb je de mogelijkheid om me tussen de sessies door te mailen en mocht het echt nodig zijn kunnen we ook tussentijds een belafspraak inplannen.

Mijn cliënten gaan mij echt aan het hart. Ik weet namelijk zelf ook hoe het is om mens te zijn en om je zwaar en machteloos te voelen. Ik ben er voor mijn cliënten en wil zeker weten dat ze dat begrijpen.

Ik put het meest uit mijn vierjarige Padwerk-opleiding, een scholingsweg die psychoanalyse combineert met transpersoonlijk werk en gebruik maakt van meerdere technieken zoals bijvoorbeeld lichaams-en ademwerk en EMDR. Daarnaast heb ik me onder meer verrijkt middels een HBO opleiding life-coach, certificeringen voor Reiki en Touch for Health, EMDR Master Practitioner en studie van het Non-Dualisme (Advaita Vedante).

Neem contact met mij op
Benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen? Neem telefonisch contact met mij op of vul mijn contactformulier in.