Ervaringen

Hieronder vind je een aantal referenties van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest:

“Tijdens een moeilijke periode in mijn leven was ik al een paar keer op zoek geweest naar hulp. Dit liep telkens op een teleurstelling uit, omdat de therapie of de therapeut niet bij mij paste. Op internet zie je door de bomen het bos niet meer, maar toen ik op site van Marchien terecht kwam en de ervaringen las, had ik direct het gevoel te hebben gevonden wat ik zocht. Gelukkig had ze op zeer korte termijn tijd voor mij.
Ik ben totaal niet zweverig, maar mijn intuïtie klopte! Direct bij de eerste ontmoeting was er een enorme klik. Marchien is een ontzettend lieve, warme persoonlijkheid. Ik verheugde me er steeds weer op als ik naar haar toe “mocht”! Het was enorm fijn. Ik voelde me enorm goed door haar begrepen, ze gaf mij heel veel vertrouwen in mezelf, mijn relatie, de liefde en de toekomst. Als ik in een crisis zat kon ik haar altijd bellen of mailen, zelfs op zondag. Ze geeft je het gevoel er altijd voor je te zijn. Het gaat nu met mij en met mijn relatie stukken beter! Ik ben ontzettend dankbaar dat Marchien in mijn leven is gekomen! ”
Gea

“Na een roerige periode in mijn leven was ik op zoek naar sturing en houvast. En die vond ik bij Marchien. Marchien is een fantastische vrouw, integer, gedreven die haar taak als coach vol overgave en passie uitvoert. Met haar scherp analytisch vermogen en heldere uiteenzettingen weet zij direct de vinger op de zere plek te leggen. Ondanks dat ik mezelf behoorlijk was kwijt geraakt kan ik zeggen dat de weg terug behoorlijk leerzaam is geweest.
Ik weet nu waarom ik bepaalde dingen doe zoals ik die doe, dat veel van mijn gedachten op niet realistische aannames berustten daar ben ik mij in dit proces steeds bewuster van geworden en ik heb geleerd hoe ik dat kan ombuigen. Daardoor kan ik nu dichter bij mezelf blijven en beter in mijn eigen kracht komen. Dat ik meer op mezelf kan vertrouwen en daardoor de juiste beslissingen kan nemen.”
Mery

“Op het moment dat ik heftig met mezelf in de knoop zat kwam Marchien op mijn pad. Vanaf het eerste moment was daar een geweldige klik. Een fijn, warm en oprecht betrokken persoon. Door middel van onze gesprekken samen, de manier waarop zij kundige en vaardige technieken, toegepast op mij als persoon, sta ik waar ik nu sta. Klaar voor de wereld, klaar voor de toekomst. Ik gun iedereen een persoon als Marchien in zijn of haar leven!”
Ivon

“Ik kan me niet voorstellen dat er iemand is die zij niet kan helpen”
Ellen

“De therapie heeft me bewust gemaakt van mijn eigen patronen waardoor ik die nu makkelijker herken en kan voorkomen”
Eva

“Wat fijn dat ik het nu ook begin te voelen; ik ben goed zoals ik ben en het is goed zoals het is”
Roosmarijn”

“Ik kreeg weer vertrouwen in mezelf, mijn relatie, de liefde en de toekomst”
Jan

“Als ik bij haar wegreed terug naar huis, betrapte ik mezelf op een ‘opgeruimd gevoel”
Peter

Neem contact met mij op en maak een afspraak 
Bel mij of vul mijn contactformulier in als je vragen hebt. Het maakt niet uit wat je vraag, klacht of probleem is, ik help je graag.